Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Aktivirao se Savjet za osobe treće životne dobi

Mirjana Zošak, predsjednica Savjeta za poboljšanje uvjeta života  osoba treće životne dobi Mirjana Zošak, predsjednica Savjeta za poboljšanje uvjeta života osoba treće životne dobi Foto:HRV

Danas održan prvi radni sastanak

Savjet za poboljšanje uvjeta života osoba treće životne dobi na području Grada Vukovara koji je osnovan u listopadu ove godine, održao  je prvi radni sastanak s predstavncima Grada Vukovara. Na čelu savjeta je Mirjana Zošak,  predsjednica te članovi  Miroslav Srnović, Stjepan  Majdančić, Benak Eržebet, Josip Kiš, Stevo Grbatinić i Pavle Augustinov.

Izražavajući  zadovoljstvo formiranjem savjeta, Zošak je zahvalila gradonačelniku Vukovara Željku Sabou na razumijevanju koje je pokazao prema rješavanju problema Vukovaraca treće životne  dobi ističući pritom besplatne autobusne karte, božićnice, uskrsnice, odlazak u toplice i slične pogodnosti koje je grad osigurao. -Uvijek se može bolje i više i zato sam sigurna kako će se kroz djelatnost i rad ovog savjeta poboljšati kvaliteta života najugroženije populacije, a to su svakako naši umirovljenici-rekla je Zošak dodajući kako se savjet sastoji od sedam članova različitih stručnih profila.

Prema sadašnjim planovima savjet će djelovati kao savjetodavno tijelo pri Uredu gradonačelnika, a osim članova savjeta  svoje probleme, prijedloge i sugestije  moći će iznijeti i sami građani Vukovara ponedjeljkom od 8-12 sati u uredu u Velebitskoj 16a u Borovu naselju ili pismenim putem. Predstavnici savjeta sutra (4.prosinca) će gostovati u emisiji HRV-a Magazin 107,2 od 13 sati. 

Pročitano 2335 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI