Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Stožer i veterani na raspolaganju u obrani od poplave

General Lovrić na poplavljenom području General Lovrić na poplavljenom području Foto: morh.hr

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara (SOHV), Udruga veterana 5. gardijske brigade, Udruga veterana specijalne jedinice policije „Krpelj“ iz Vinkovaca i UDVDR Vinkovaca, stavili su se na raspolaganje Stožeru za obranu od poplava Vukovarsko- srijemske županije, priopćili su iz Stožera.

Pozvali su sve članove udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kao i sve branitelje i stanovnike Vukovarsko-srijemske županije da se pripreme te se u slučaju javnog poziva za pomoć odazovu i organizirano pridruže pomoći poplavljenim područjima sukladno uputama koje će biti dane. Kako navode u priopćenju, „u slučaju potrebe pozivi s uputama će ići putem lokalnih medija, portala i facebook stranica SOHV-a i braniteljskih udruga".

Također pozivaju sve stanovnike gradova i sela Vukovarsko-srijemske županije s prostora kojima ne prijeti opasnost od poplava da u svoje domove prime stanovnike stradalih područja.

Svi koji žele udomiti stradalnike poplava neka se jave Društvu Crvenog križa Vukovarsko-srijemske županije i Gradskom društvu Crvenog križa Vinkovci na tel. 032/ 332523 ili na adresu Trg bana Josipa Šokčevića 1 u Vinkovcima.

Pročitano 1043 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI