Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Župan Galić obišao prihvatne centre

Obilazak centara u kojima su smještenie evakuirane osobe Obilazak centara u kojima su smještenie evakuirane osobe Foto: VSŽ

Vukovarsko-srijemski  župan Božo Galić, obišao je područja u kojima su, u prihvatnim centrima, smještene evakuirane osobe iz poplavljenih područja Cvelferije.

Tako je župan Galić, u pratnji načelnika Općine Srećka Papca, posjetio evakuirane osobe koje su smještene u Domu za starije i nemoćne osobe u Gradištu, dok su ostali smješteni u obiteljskim kućama.

Potom je u pratnji načelnika Općine Gorana Begovića obišao sportsku dvoranu u Cerni, u kojoj je smještaj našlo blizu 200 osoba, dok je nekoliko osoba smješteno u privatnim kućama.

U Gradu Otoku sve su evakuirane osobe smještene u obiteljima a župana Galića je dočekao gradonačelnik Otoka Josip Šarić, s kojim je obišao sportsku dvoranu koja je spremna za prihvat 400 osoba, a u kojoj se nalaze volonteri  s potrebnim namirnicama i drugim neophodnim stvarima.

Isto tako, župan Galić otišao je i u Nijemce, gdje su smještene evakuirane osobe u obiteljskim kućama, a dočekao ga je načelnik Općine Ivica Klem koji ga je izvijestio o trenutnoj situaciji.

Potom je župan Galić obišao i ugrožena područja  Općine Vrbanja i Drenovci.

Pročitano 1128 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI