Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Europski dom Vukovar otvorio svoja vrata

Građani su pokazali veliku zainteresiranost za rad udruga Građani su pokazali veliku zainteresiranost za rad udruga Foto: J. Vrdoljak

Povodom "Dana otvorenih vrata  udruga" koji se u cijeloj Hrvatskoj održava od 5-7.lipnja, u vukovarskom hotelu Lav svoja je vrata koja su i inače otvorena tijekom cijele godine, otvorio i Europski dom Vukovar koji prerasta u društveni centar.

Naime, Europski dom okuplja devet udruga građana koje su svoj rad prezentirali kroz različite brošure, pisane materijale i različite kreativne materijale.

 

Po riječima izvršne direktorice Europskog doma Vukovar, Dijane Antunović Lazić, osim svakodnevnih programa koje provode udruge, posebno je naglasila njihovo bogatstvo različitosti dodajući kako bi ovakvih dana trebalo biti više jer je građanima potreban osjećaj ugodnosti gledajući uratke udruga, čuti lijepe i pozitivne riječi.

U okviru prostora Europskog doma djeluju, Društvo multiple skleroze Vukovarsko-srijemske županije, Udruga Bosino, BaBe, Vukovarsci dobre volje, Udruga za podršku žrtvama i svjedocima, Fotoklub Vukovar, Vukovarske Iskrice i Udruga vukovarskih umjetnika i kreativaca.

Pročitano 1752 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI