Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Košarkaši Cedevite u posjetu Vukovaru

Predstavnici KK Cedevita kod gradonačelnika Predstavnici KK Cedevita kod gradonačelnika HRV

Vukovar su posjetili predstavnici Košarkaškoga kluba Cedevita iz Zagreba i tom prilikom razgovarali s  gradonačelnikom Ivanom Penavom o suradnji  s vukovarskim košarkaškim klubovima ali i gospodarskoj suradnji s Atlantic grupom d.d..

To je potvrdio i njen predsjednik Emil Tedeschi koji je i glavni sponzor Košarkaškoga kluba Cedevita. On je rekao kako ovdje vide mogućnosti realizacije suradnje u poljoprivredi ali i drugim segmentima gospodarstva.

 

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava  izrazio je zadovoljstvo razgovorom te rekao kako on otvara svekolike mogućnosti suradnje od gospodarske i sportske,  te izrazio uvjerenje u njenu realizaciju u  budućem razdoblju.  

Prijemu su nazočili  i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić te zamjenik župana  i ujedno  predsjednik KK „Borovo“ Vukovar  Đorđe Ćurčić, koji je  rekao kako se košarkaška  utakmica  između veterana Cedevite i  Košarkaškog kluba Borovo  koja se večeras odigrala u Sportskoj dvorani u Borovu naselju igrala u povodu  obilježavanja Nacionalnog dana  borbe protiv nasilja nad ženama. 

Pročitano 1891 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI