Ispiši ovu stranicu

Radionica izrađivanja domaće kozmetike

Kreativna radionica Kreativna radionica Foto: Sapuni-blogspot.com

Udruga žena Vukovar organizirala je u okviru projekta „Podrška ženama u nepovoljnom društvenom položaju“ kreativnu radionicu izrađivanja  domaće kozmetike, odnosno krema i pjenušavih kupki.

S obzirom na veliku zainteresiranost, koordinatorica Udruge Ružica Mandić ističe kako će organizirati još jednu takvu radionicu, a u planu je i izdavanje priručnika o izradi prirodne domaće kozmetike.

Cilj projekta je unaprijediti i poboljšati kvalitetu života te poticati socijalno uključivanje marginaliziranih skupina poput žrtava nasilja, dugotrajno nezaposlenih žena, korisnica socijalne skrbi te žena treće životne dobi. Postiže se kroz jačanje mreže pružatelja socijalnih usluga kojom se želi omogućiti socijalizacija navedenih grupa u adekvatno opremljenom i organiziranom prostoru te smanjiti osjećaj izoliranosti, a povećati osjećaj svrsishodnosti, sigurnosti i uključenosti korisnika kroz organiziranje i poticanje ciljanih skupina na pružanje međusobne potpore kroz uključivanje u aktivnosti koje pružaju različite vidove pomoći i skrbi.

Projekt financira Europska unija.

Pročitano 1630 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić