Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Branitelji prosvjedovali i u Osijeku

Prosvjed branitelja Prosvjed branitelja Foto: HRV

Ne žele rušiti Vladu već istinu o Domovinskom ratu

Koordinacija braniteljskih udruga Osječko-baranjske županije danas je na osječkom Trgu Slobode održala prosvjed potpore hrvatskim braniteljima koji prosvjeduju ispred Ministarstvom branitelja u Zagrebu, a na skupu je istaknuto kako žele poručiti građanima da su njihovi zahtjevi opravdani i legitimni te da se žele izboriti za istinu o Domovinskom ratu. Predsjednik županijske podružnice Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora Damir Buljević rekao je da daju jedinstvenu i snažnu potporu zagrebačkim prosvjednicima, a posebice 100-postotnim invalidima, koji su u najtežoj situaciji, poručiti da nisu sami.

-Želimo poručiti hrvatskom narodu da hrvatski branitelji i invalidi prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja s opravdanim i legitimnim zahtjevima i ustrajat ćemo dok se ti zahtjevi ne ispune. Nismo krenuli rušiti Vladu ili bilo koga pojedinačno, nego se izboriti za istinu o Domovinskom ratu, koja je "bitno narušena"-izjavio je Buljević.

Predsjednik osječke HVIDR-e Miljenko Kolobarić izjavio je da je braniteljma "dosta podaničkih Vlada" te poručio da će nakon obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara "sigurno ići s radikalnijim rješenjima", prenosi HINA.

Pročitano 2307 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI