Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Humanitarna akcija "Vukovaru ZaDar"

Zadar ne zaboravlja Vukovar Zadar ne zaboravlja Vukovar Foto: J. Vrdoljak

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i župan vukovarsko-srijemski Božo Galić primili su jutros u vukovarskoj gradskoj vijećnici časnu sestru Melhioru Biošić i predsjednicu Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara Zadar Evu Zubović.

One su u pratnji stotinu hodočasnika iz Zadra i Zadarske županije došli u Vukovar povodom 18. Humanitarne akcije „Vukovaru ZaDar“. Glavni organizator ove humanitarne akcije je Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar dok su pokrovitelji Zadarska županija i Grad Zadar, a suorganizatori OŠ Šimuna Kožičića Benje, srednja Prirodoslovno grafička škola Zadar, Udruga Propela Zadar i Ross Media Consulting.

Prikupljena pomoć u vidu hrane, higijenskih potrepština i novca jutros je krenula iz Zadra i bit će predana  Caritasu Vukovarskog dekanata.

"Ako ovom našom akcijom zadržimo bar jednu obitelj u Vukovaru, puno smo učinili. Želimo da se zna da Zadar ne zaboravlja Vukovar, jer tko srcem daje, daje najviše", izjavila je časna Melhiora Biošić dodajući kako su zahvaljujući novom vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi upravo ljudi u potrebi prioritet Grada Vukovara.

 

Pročitano 1671 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI