Ispiši ovu stranicu

UMAH darivao modnu reviju

Modna revija Modna revija Foto: Valerija Lozančić

Udruženje manekena Hrvatske (UMAH) održalo je u hotelu Lav u Vukovaru humanitarnu modnu reviju „Kap dobrote“.

Na reviji su predstavili deset kolekcija domaćih dizajnera koje su nosili manekeni iz Zagreba, Osijeka, Vukovara, Županje, Vinkovaca, Miholjca i Nove Gradiške. Sva prikazana kolekcija, ženska i muška je nosiva, a riječ je, između ostalog, o večernjoj, dnevnoj, elegantnoj, svečanoj i sportskoj odjeći te donjem rublju. – Ovim nastupom šaljemo poruku mira i ljubavi svim dobronamjernim ljudima kojima želimo sretne Božićne i Novogodišnje blagdane, rekla je Regina Jaeger, počasna predsjednica Udruge.

UMAH je donirao vukovarskoj Socijalnoj samoposluzi i namirnice u vrijednosti oko 5.000 kuna odrekavši se honorara za modnu reviju Kotke iz Krapine koju su krajem studenog održali u Zagrebu.

– Užasava me pomisao da u lijepoj našoj ima obitelji koje nemaju dovoljno hrane i gladuju pa sam doznavši za potrebe vaše socijalne trgovine  predstavila svoju ideju o reviji i pomoći. Nitko od manekena i organizatora nije ostao ravnodušan na priču o 450 vukovarskih potrebitih obitelji pa smo odlučili pomoći, istiće Jaeger dodajući kako se među namirnicama nalaze i božićni paketići za najmlađe.

Modnoj reviji nazočila je i zamjenica gradonačelnika Vukovara Marija Budimir.

Pročitano 1681 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić