Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Božićno-novogodišnja čestitka gradonačelnika Ivana Penave

Gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava Gradonačelnik Vukovara, Ivan Penava Foto: J. Vrdoljak

U povodu nadolazećih blagdana, Božića i Nove godine, gradonačelnik Vukovara Ivan Penava uputio je čestitku svojim sugrađanima.

 

Drage Vukovarke, dragi Vukovarci,

poštovani sugrađani!

Božić je blagdan radosti i mira, blagdan ljubavi i obiteljskog okupljanja.

Neka nadolazeći božićni blagdani ispune blagoslovom, radošću i veseljem Vas i Vaše obitelji i neka Vam donesu obilje zdravlja, sreće i zadovoljstva.

Želim da nas jedan od najvećih kršćanskih blagdana  sve osnaži i ohrabri u nadi i vjeri kako samo radom i znanjem, zajedništvom, tolerancijom, međusobnim razumijevanjem i suradnjom, Novu 2015. godinu možemo i stvarno učiniti boljom i sretnijom za sve nas, poglavito za nezaposlene i sve one koji oskudijevaju u osnovnim životnim potrebama.

Želim uspješno poslovanje svim našim gospodarstvenicima i poduzetnicima, bez kojih nema napretka, te što bolji partnerski odnos s gradom u cilju jačanja promocije vukovarskog gospodarstva.

Vjerujem u ljude i snagu Vukovara. Jako sam ponosan na mlade Vukovara koji su, uistinu, svjetlo budućnosti i snaga uz koju vežemo sva naša nastojanja.  

Vjerujem u  planove i ideje na kojima temeljimo naš optimizam u bolje i vedrije dane. Vaše povjerenje možemo i hoćemo opravdati samo dobrim i pozitivnim  rezultatima.

Neka Vam je blagoslovljen i radostan Božić,  sretna i uspješna Nova 2015. godina!

Gradonačelnik Ivan Penava,prof.

Pročitano 1723 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI