Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Božićni sajam u Vukovaru

Božićni sajam održava se u zgradi Radničkog doma Božićni sajam održava se u zgradi Radničkog doma Foto: A. Lovric

Lijep dan i povoljne cijene izmamili brojne Vukovarce

 U Vukovaru je u prostoru Radničkog doma otvoren Božićni sajam na kojem sudjeluje više od 60 izlagača. Posjetiteljima je ponuđeno mnoštvo različitih proizvoda od rukotvorina, prehrambenih proizvoda, vina i rakija do božićnih ukrasa. Izlagači su u Vukovar stigli iz cijele Vukovarsko-srijemske, ali i susjednih županija, a na jednom su se mjestu okupili vinari, proizvođači suhomesnatih prerađevina, OPG-ovi i udruge , a sajam je dobio i humanitarni karakter budući Udruga duga koja je u Vukovara osnovala Socijalnu samoposlugu ima također svoj štand na kojem prikuplja hranu i druge potrepštine za socijalno ugrožene vukovarske obitelji. Sajam je otvorio zamjenik gradonačelnika Vukovara  Marijan Pavliček koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo iznimno velikim brojem posjetitelja. –Naši su proizvodi puno kvalitetniji od uvoznih i uvjeren sam da ovakvi proizvodi trebaju biti temelj razvoja našeg društva, pogotovo gospodarstva-izjavio je Pavliček najavljujući dogodine još jači Božićni sajam u Vukovaru.

Božićni sajam u Vukovaru otvoren je od 10 do 19 sati svakoga dana do Badnjaka kada je zatvaranje sajma u 13 sati, a organizator sajma je Turistička zajednica Vukovar u suradnji s Gradom Vukovarom.

Grad Vukovar osigurao je poklon paketiće za svu djecu s područja grada od onih najmlađih do kraja osnovnoškolskog obrazovanja. Djeca koja organizirano pohađaju vrtiće ili škole svoje su poklone dobili tamo, a ostala djeca su svoje poklon paketiće dobila danas u prijepodnevnim satima.

Pročitano 2540 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI