Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Glogoški očekuje da ga likvidiraju

Glogoški pozvao premijera na detektor laži Glogoški pozvao premijera na detektor laži Foto: Arhiva

Predsjednik udruge ratnih vojnih invalida Đuro Glogoški je na konferenciji za novinare u Savskoj potvrdio da se nedugo nakon početka prosvjeda branitelja sastao neslužbeno s premijerom Zoranom Milanovićem, ali je, kaže, da susret ostane tajan zatražio sam premijer.

Pozvao je premijera da se međusobno sučele ili da odu na detektor laži kako bi se utvrdilo tko govori istinu. U suprotnom, ako Milanović odbije njegov zahtjev, pozvao ga je da podnese ostavku.  Glogoški je također rekao da nakon napada na njega i njegovu obitelj, kada je ministar branitelja Predrag Matić javno progovorio o njegovim primanjima, u sljedećem koraku može još samo očekivati vlastitu fizičku likvidaciju. Aludirao je kako bi ta likvidacija mogla doći iz kruga ljudi koji okružuju predsjednika Josipovića, jer  kako je rekao „zna se tko je savjetnik u njegovom timu“.

Podsjetimo kako branitelji traže smjenu ministra branitelja Predraga Matića i njegovih suradnika i vraćanje svih prava branitelja u jedan zakon koji bi postao ustavan.

Pročitano 1366 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI