Ispiši ovu stranicu

Prikupljaju se knjige za školu u Račinovcima

Akcija traje do 17. siječnja Akcija traje do 17. siječnja Foto: Lions club Osijek

NC Lions Club Kuna Osijek i Udruga studenata Građevinskog fakulteta u Osijeku organizirali su humanitarnu akciju prikupljanja knjiga za obnovu knjižnice u Osnovnoj školi Ivana Filipovića u Račinovcima koja je pretrpjela velike štete u prošlogodišnjoj svibanjskoj poplavi.

U okviru akcije pod nazivom Knjiga za sve prikuplja se literatura primjerena osnovnoškolskom uzrastu, ali i sve ostale knjige koje će biti darovane Općinskoj narodnoj knjižnici Drenovci i Gradskoj knjižnici i čitaonici u Vinkovcima.

Prema riječima Karla Nyarko predsjednika NC Lions Cluba Kuna Osijek ovom humanitarnom akcijom žele pripomoći obnovi knjižnične građe, ali i skrenuti pozornost na važnost školske lektire za obrazovanja učenika o vrijednosti književnih djela te potaknuti mlade da zavole čitanje putem kojeg usvajaju i određene estetske i moralne vrijednosti.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji knjige mogu donijeti u prostore Građevinskog fakulteta na adresama Crkvena ulica 21 i Drinska ulica 16a te u prostore novog i starog Studenskog doma i ostaviti ih u za to predviđene kutije.

Akcija traje do 17. siječnja.

Pročitano 1976 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić