Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 98
Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik obišao novu liniju javnog gradskog prijevoza na Lušcu

Autobusna stanica Lužac Autobusna stanica Lužac Foto: D. Matić

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava zajedno sa zamjenikom gradonačelnika Marijanom Pavličekom, pročelnikom Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goranom Martinovićem te direktorom Čazmatransa Robertom Šimlešom obišao je novu liniju javnog gradskog prijevoza iz Borova naselja do Lušca.

Penava je pokrenuo inicijativu uspostavljanja javnog gradskog prijevoza i kroz tu četvrt kako bi bila što bolje povezana s ostatkom grada Vukovara.

 

Stanovnici gradske četvrti Lužac pokazali su zainteresiranost i iskazali potrebu za tom inicijativom koja je na kraju i uspješno provedena.

-Zadovoljni smo otvaranjem ove linije koja će služiti građanima ove gradske četvrti pogotovo onima starije životne dobi, rekao je Penava.

-Nemamo baš puno putnika s Lušca jer je stanovnika ovdje sve manje stoga održavanje ove linije ići će sukladno dogovorima s Gradom, rekao je Šimleša.

Polasci autobusa iz Borova naselja za Vukovar kroz Lužac su u 7.05, 09, 12, a iz Vukovara za Borovo naselje kroz Lužac u 7.20, 11.05,13.15, 15.15 i 19.30. 

Pročitano 1742 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI