Ispiši ovu stranicu

Na sajmu poslova 70 poslodavaca

Poslodavci žele svoje radnike slati na dodatne edukacije Poslodavci žele svoje radnike slati na dodatne edukacije Milan Paun

Sajam poslova, osmi po redu, održan je u vukovarskom dvorcu Eltz u organizaciji Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, Područnoga ureda Vukovar.

Sajam je otvorio ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić te rekao kako se svakoga tjedna u Hrvatskoj otvara oko 500 novih radnih mjesta i da broj mladih nezaposlenih osoba posljednjih godinu dana smanjen za 15.000.

 

Na sajmu je sudjelovalo oko 70 izlagača, većinom tvrtki koje traže radnike, rekla je pročelnica područnoga ureda Jasna Kolar.

Sajmu se odazvalo oko 2.000 nezaposlenih osoba i tražitelja posla iz Vukovara i okolnih općina, a imali su prigodu izravno razgovarati s poslodavcima i predati im životopise.

Sudionike su pozdravili zamjenica gradonačelnika Vukovara Marija Budimir i županijski pročelnik za gospodarstvo Zdenko Podolar.

U popratnom programu održan je okrugli stol Mladi u fokusu a mladi su na sajmu mogli dobiti informacije o zapošljavanju u zemljama Europske Unije.

U prigodnom programu recitiranjem i sviranjem nastupili su učenici OŠ Dragutina Tadijanovića iz Vukovara.

Pročitano 1689 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun