Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 62
Ispiši ovu stranicu

Započeo projekt Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture grada Vukovara“.

Gradonačelnik penava i direktorica Zebec u obilasku gradilišta Gradonačelnik penava i direktorica Zebec u obilasku gradilišta VGV
Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava obišao je, u pratnji direktorice „Vodovoda grada Vukovara“ Milice Zebec te predstavnika izvođača radova, tvrtke „Sokol“, gradilišta na kojima su nedavno započeli radovi u sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture grada Vukovara“.
Riječ je o radovima na ugovoru "Rekonstrukcija i sanacija sustava vodoopskrbe i javne odvodnje Vukovara te nastavak izgradnje sustava odvodnje u središnjim dijelovima Vukovara", točnije o izgradnji kanalizacije u Voćinskoj ulici, Ulici Kneza Domagoja i Ulici Marka Marulića.
Ukupna vrijednost spomenutog ugovora iznosi više od 89 milijuna kuna (89.145.472,75 bez PDV-a) a vrijednost radova koji su bili predmet današnjeg obilaska iznosi približno 680 tisuća kuna. Očekuje se kako će radovi na ovoj mikrolokaciji a koji su započeti krajem kolovoza, biti dovršeni do kraja ove godine.
Tijekom obilaska gradonačelnik Penava je iskazao zadovoljstvo početkom radova na ovom projektu od iznimne važnosti za grad i okolne općine a direktorica Vodovoda grada Vukovara najavila je skorašnje otvaranje radova na još tri lokacije. 
Pročitano 3795 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI