Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 98
Ispiši ovu stranicu

Svečano otvorena gimnastička dvorana

Otvorenje gimnastičarske dvorane Otvorenje gimnastičarske dvorane foto: D. Matić

Gimnastički klub Vukovar u suradnji s Gradom Vukovarom organizirao je svečano otvorenje gimnastičke dvorane u sklopu Sportske dvorane u Borovu Naselju.

Gimnastički klub Vukovar djeluje već deset godina te ostvaruje vrhunske rezultate na regionalnoj i državnoj razini. Nažalost, klub do sada nije imao adekvatne uvjete za rad unatoč poštovanja vrijednih rezultata i postignuća mladih gimnastičarki i gimnastičara.

 

Grad Vukovar odlučio se na ovaj projekt kojim će maksimalno podržati rad vrijednih sportaša.

Na otvorenju su nazočila i brojna uvažena imena hrvatskog gimnastičkog svijeta kao što su predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevica Tkalčec, delegat Hrvatskog gimnastičkog saveza za regiju Istok Evica Čutoraš i drugi.

Predsjednica gimnastičkog kluba Vukovar Ankica Paun izrazila je zadovoljstvo ovim projektom.

-Treniralo se u zbilja lošim uvjetima, ali unatoč tome rezultati su bili vrhunski. Konačno smo dočekali ovaj dan i sada imamo adekvatnu dvoranu u kojoj će polaznici našega kluba moći trenirati, rekla je glavna trenerica kluba Bosiljka Stojšić.

-Nažalost u Hrvatskoj nedostaje adekvatan broj gimnastičkih dvorana što predstavlja prepreku u profesionalnom bavljenu ovim sportom, rekao je hrvatski gimnastičar Robert Seligman.

Među nazočnima bili su i gradonačelnik Ivan Penava u pratnji svojih zamjenika Marijana Pavličeka i Marije Budimir te pročelnice Ane Živanović.

-Veliko mi je zadovoljstvo što su naše sportašice i sportaši dobili ovaj prostor koji su zaslužili i daleko prije, zaključio je Penava.

Izvođač radova bila je tvrtka Volko d.o.o., a većinu sredstava osigurao je Fond za obnovu i razvoj Grada Vukovara. Projekt je vrijedan 500.000 kuna.

Pročitano 2232 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI