Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 59
Ispiši ovu stranicu

Najveća božićna čestitka

Najveća božićna čestitka Najveća božićna čestitka foto: TZ grada Vinkovaca

U vinkovačkoj Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša danas je predstavljena najveća božićna čestitka u Hrvatskoj, površine oko 12 četvornih metara, koju je izradilo 690 učenika, koliko ove školske godine pohađa tu školu.

Oni su 690 manjih čestitaka koje su izradili s nastavnicima na satovima likovnog odgoja povezali u jedinstvenu čestitku, rekao je ravnatelj vinkovačke Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Drago Iličić dodajući kako je želja bila čestitkom svim građanima i posjetiteljima Vinkovaca poželjeti sretne božićne blagdane.

Po riječima direktorice Turističke zajednice grada Vinkovaca Martine Matković, božićna čestitka danas će iz škole biti premještena u izlog hotela "Slavonija" u gradskome središtu, u kojem je građani i prolaznici mogu vidjeti do 23. prosinca. Izrada najveće božićne čestitke u Hrvatskoj dio je programa u sklopu adventa u Slavoniji i Srijemu koji će se ove godine prvi put održati u Vinkovcima uz mnoge primjerene sadržaje i neizostavno paljenje svijeća nedjeljom na adventskome vijencu postavljenom u pješačkoj zoni u središtu grada, rekla je Matković.

Prva svijeća na adventskom vijencu u Vinkovcima bit će zapaljena u nedjelju uz prigodni duhovni-glazbeni program.

Pročitano 3033 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI