Ispiši ovu stranicu

Lijepom Našom za obnovu Vodotornja

Đani Stipaničev na pozornici sportske dvorane u Borovu naselju Đani Stipaničev na pozornici sportske dvorane u Borovu naselju Milan Paun

Hrvatska radiotelevizija emisijom Lijepom Našom izravno iz Vukovara uključila se u akciju Vukovarski Vodotoranj - simbol hrvatskoga zajedništva.

Voditelj Branko Uvodić pozivao je gledatelje da doniraju novac za konzerviranje Vodotornja pozivom na broj 060/9084.

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava izjavio je u emisiji da je do sada na žiro račun novac uplatilo oko 2.000 fizičkih i pravnih osoba, a prikupljeno je gotovo 2 milijuna kuna ne računajući novac prikupljen pozivima na telefonski broj.

U sportskoj dvorani u Borovu naselju nastupilo je više glazbenika, među njima i Vukovarci Branko Čulić i TS Alegro. Pjevali su i Đani Stipaničev, Mate Bulić, Štef Jeršek, Denis Dumančić, Mladen Bodalec, Šima Jovanovac, Vera Svoboda, Hanka Paldum te tamburaški sastavi Džentlmeni i Hojo, Ženski vokalni sastav Đakovčanke kao i članovi HKGD Dunav Vukovar.

Sudionike i publiku pozdravio je i glavni ravnatelj HRT-a Siniša Kovačić, a gošća je bila i ravnateljica Gradskoga muzeja Vukovar Ruža Marić.    

Pročitano 1785 puta
Ocijeni sadržaj
(8 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun