Ispiši ovu stranicu

Nezaposlenost smanjena za 20 posto

Javni su radovi počeli prije potpisivanja ovih ugovora Javni su radovi počeli prije potpisivanja ovih ugovora Milan Paun

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i predstojnica vukovarskoga područnoga ureda Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje Jasna Kolar u gradonačelnikovu su uredu potpisali ugovore za obavljanje javnih radova u Vukovaru.

 

Temeljem tih šest potpisanih ugovora o finaciranju i sufinanciranju zaposleno je 50 osoba koje će šest mjeseci obavljati radove u programu Uređenje, revitalizacija i privođenja namjeni javnih površina Grada Vukovara. Radovi će trajati do 15. studenoga.

Penava je rekao da je vrijednost toga projekta 796.000 kuna, a Kolar dodala da se radi o nastavku dobre suradnje zavoda i Grada Vukovara.

U Vukovaru je trenutno 2.068 nezaposlenih, a broj nezaposlenih smanjen je u proteklih godinu dana za nešto više od 20 posto, izjavila je Kolar i dodala kako je počelo sezonsko zapošlajvanje pa očekuje daljnji pad stope nezaposlenih budući da je prošle godine u seznoskim poslovima bilo angažirano oko tisuću radnika.

Pročitano 1326 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun