Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

Održana javna tribina na temu kvalitete života u središtu grada Vukovara

Javna tribina u središtu grada Javna tribina u središtu grada Foto: V.Vuleta

U Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića održana je javna tribina na temu kvalitete života u središtu grada Vukovara.

Ovo je treća javna tribina u organizaciji Gradske uprave. Na tribini su građani gradonačelniku Ivanu Penavi, njegovom zamjeniku Marijanu Pavličeku, pročelnicima Upravnih odjela Gradske uprave, direktorima gradskih tvrtki te njihovim zamjenicima postavljali pitanja i iznosili prijedloge kako bi se mogla poboljšati kvaliteta života građana.

- Želimo čuti probleme građana ovoga dijela grada, njihove sugestije, želje i interese te im izaći u susret i u zajedništvu napraviti korisne stvari za naš grad – rekao je Penava.

Penava je naglasio da je ovo pravi način kako se u izravnoj komunikaciji s građanima može saznati što konkretno muči stanovnike u određenom dijelu.

- Očekujem čitavi niz pitanja o lokalnoj problematici, gdje fali klupa, koš za smeće, čiste li se ili ne gradske površine, grade li se parkirališta, saniraju li se objekti, uklanjaju divlja odlagališta otpada - rekao je Penava.

- Građani su gradske čelnike upoznali s problemima, a to su ponajprije problemi u komunalnoj infrastrukturi - rekao je dogradonačelnik Pavliček, dodajući kako će iste nastojati riješiti u što kraćem roku.  

Pročitano 1593 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI