Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 100
Ispiši ovu stranicu

Penava otvorio „Ljeto 2016. na Vukovarskoj adi“

Vukovarska ada Vukovarska ada Foto: V.Vuleta

- Simbolično otvaramo početak ljeta na vukovarskoj adi omiljenom kupalištu vukovaraca i građana iz ostalih gradova i općina. Zahvaljujući ŠRU Dunav Vukovar koja godinama skrbi o ovom prostoru na adi imamo stvarno vrhunske uvjete za odmor i ljetovanje – rekao je gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava.

Važno je za naglasiti da je ove godine po prvi puta za građane grada Vukovara i ostale posjetitelje, cijeloga ljeta odlukom gradonačelnika Ivana Penave prijevoz na adu potpuno besplatan.
- Turistička zajednica Grada Vukovara u sklopu svoje kampanje ističe da se ova destinacija zbog svoje ljepote i sadržaja koji nudi mora posjetiti – rekao je Penava te dodao kako se grad trudi zajedno sa ŠRU Dunav i Razvojnom Agencijom da se prošire kapaciteti te da se aplicira prema fondovima Europske Unije što smo i uradili u sklopu prekogranične suradnje s Mađarskom.
ada 3

 

Penava je pozvao građane Vukovara i okolice da dođu adu i uživaju tokom cijeloga ljeta, a Predsjednik ŠRU Dunav Vukovar Ivica Franić za HRV je rekao: -  na adi je napravljena nova konstrukcija sjenice, brodski pod te da su navučene nove količine pijeska zbog visokog vodostaja Dunava. Uz rad i zalaganje članova ŠRU Dunav Vukovar uspjeli su završiti radove u roku koji su trajali 29 radnih dana – rekao je Franić.
Srna je dodao da ove godine očekuje veću posječenost nego prošle godine kada je oko 140 tisuća ljudi prevezeno na adu i nazad. Građani se ne trebaju bojati komaraca jer se redovno tretiraju dodao je Srna i pozvao građane Vukovara i okolice da im se pridruže ovoga ljeta u što većem broju na Vukovarskoj adi.

ada 2

Pročitano 2823 puta
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI