Ispiši ovu stranicu

D'Beni band predstavlja singl - Vrijeme uspomene briše

Iako u novoj pjesmi pjeva stihove "Vrijeme uspomene briše", što je ujedno i sam naziv aktualne pjesme, u svojoj karijeri, pjevač Daniel Beni sigurno ne bi izbrisao neke lijepe uspomene. 

Naravno riječ je o uspomenama na bivšu pop/rock grupu Teens koja je bila poznata po brojnim nastupima diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore također i po brojnim festivalima kao što su Dora, Splitski festival, Melodije Jadrana itd. grupu koja je osvojila Porina za novog izvođača godine 2000. 

Međutim, kako ti ide s vremenom, došlo je i vrijeme za promjene.. članovi grupe Teens su odrasli i svatko je krenuo svojim putem.

Tako je prije sedam godina nastao D'Beni band čiji su članovi vrsni i iskusni glazbenici, a pjevač je Daniel Beni po kojem je i band dobio ime. Band iza sebe ima brojne nastupe, a prije nekoliko mjeseci odlučio se za autorski rad te je u suradnji sa Denisom Dumančićem snimio prvi singl u pop/rock maniru naslova "Vrijeme uspomene briše" za kojeg je snimljen i spot. 

Autori pjesme su: glazba - Denis Dumančić, tekst - Fayo Buljubašić, aranžman - Igor Ivanović, dok spot potpisuje redatelj Tomislav Pović. 

Daniel nam je bio gost u Vedroj strani etera te je predstavio i novi singl. Kako zvuči poslušajte ispod... 

 

Pročitano 1551 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Studio online

FACEBOOK KOMENTARI

Medij