Ispiši ovu stranicu

Uživajte u sezoni sa stilom!

Prima dizajn tim osmislio je programe namještaja u različitim stilovima - od modernih minimalističkih linija do retro stila, a razvijeni su u skladu s potrebama kupaca i trendovima na tržištu.

09 SIVASOFA

Najnovije Prima kolekcije inspiriraju na promjene. Želimo vas nadahnuti da oblikujete interijer potpuno usklađen s vašim stilom i vašim željama.

08 SPAVACA VELEBIT

Našim kolekcijama ulazimo u interijere gdje želimo ostati trajan podsjetnik na prepoznatljiv dizajn, funkcionalnost i kvalitetu. Uz naše nove programe namještaja, pozivamo vas da postanete dizajner svog interijera i aktivno sudjelujete u kreiranju željenog rješenja za svoj dom.

02 KUHINJA

Inspiracija za promjene

Naš namještaj pristaje suvremenim minimalističkim i nježnim skandinavskim interijerima, lako će se uklopiti u moderan klasičan stil, ali i u profinjene ambijente opremljene u romantičnom stilu. Prima dizajn može pratiti i bezbrižne linije zaigranog boho stila kojim se često izražavaju kreativci nesputani ograničenjima.

03 SPAVACA SOBA

Posebnu pažnju posvetili smo i dizajnu namještaja koji se odlično uklapa u interijere opremljene u mediteranskom stilu. Apartmani na našoj predivnoj obali prenose opuštajući ugođaj podneblja na interijer u kojem mogu uživati posjetitelji iz cijelog svijeta. Programi namještaja za opremanje svih prostorija olakšavaju proces uređenja kojim se postiže stilski usklađen prostor povezan istim materijalima, bojama i dekorima.

04 DNEVNA SOBA

U skladu s vašim željama

U svim Prima salonima dostupna vam je nova usluga dizajna interijera. Ovom uslugom željeli smo se u potpunosti prilagoditi vama, vašim željama i potrebama prilikom opremanja interijera. U salonima vas očekuju naši dizajneri interijera koji svakome mogu pomoći da u našoj ponudi pronađe idealno rješenje za svaki interijer- neovisno o stilu i dizajnu te veličini budžeta i kvadraturi. Naš dizajnerski tim osmislio je rješenja za stilski usklađene interijere, apartmane i kuće za odmor svih veličina i kategorija.

05 TEPIH

Usluga dizajna interijera obuhvaća izmjeru interijera, savjetovanje, prostorno 3D planiranje te predlaganje idejnog rješenja uređenja interijera. Namještaj možete odabrati u vama najbližem salonu s dostavom i montažom na željenu adresu. Za opremanje interijera do najsitnijih detalja u Prima salonima i webshopu ekskluzivno je dostupan dekorativni asortiman nizozemskog brenda COCO maison.

06 SPAVACAKUHINJA

U Prima rješenjima pronađite nadahnuće za stvaranje modernog interijera koji savršeno odražava vašu osobnost. Pozivamo vas da svoju inspiraciju potražite u novom katalogu Prima interijeri 2022. u kojem predstavljamo najnovije kolekcije osmišljene i proizvedene u Prima grupi.

07 STEPENICEKUHINJA

Pročitano 1481 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Promotivni članak

FACEBOOK KOMENTARI