Ispiši ovu stranicu

IZVJEŠĆE O STATUSU PROVEDBE PROJEKTA „PRIPREMA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE ZA IZGRADNJU VERTIKALNE OBALE U LUCI VUKOVAR“ PROSINAC 2023. GODINE

Provedba aktivnosti unutar projekta „Priprema projektne dokumentacije za izgradnju vertikalne obale u luci Vukovar“ koji se sufinancira sredstvima Instrumenta za povezivanje Europe – Connecting Europe Facility - CEF oznaka projekta Action No: 2019-HR-TMC-0233-S odvija se sukladno ugovorenoj dinamici.

Zajednica ponuditelja provodi aktivnosti na pripremi projektne dokumentacije u skladu s planiranom projektnom dinamikom, a u ovisnosti o provođenju postupka utvrđivanja procjene utjecaja na okoliš.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja okončalo je formalnu proceduru utvrđivanja procjene utjecaja na okoliš 13. prosinca 2023. godine na sjednici povjerenstva za procjenu utjecaja na okoliš, te se očekuje da će početkom 2024. godine izdati Rješenje o prihvatljivosti zahvata na okoliš i ekološku mrežu. Nakon izdavanja navedenog Rješenja očekuje se pokretanje postupka za izdavanje lokacijske dozvole te pokretanje postupka za izdavanje Građevinske dozvole, a obzirom da je Glavni projekt u završnoj fazi pripreme.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Javne ustanove Lučka uprava Vukovar i ne održava nužno stavove Europske unije

Luka Vukovar Logo

 

Pročitano 1267 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Promotivni članak

FACEBOOK KOMENTARI