Ispiši ovu stranicu

Sabo: "Treba slaviti 15. 1."

Županijska organizacija SDP-a Vukovarsko-srijemske županije održala je u Vukovaru  konferenciju za medije na temu „Aktualna politička situacija u Vukovarsko-srijemskoj županiji“.

Predsjednik Županijske organizacije SDP-a Željko Sabo izrazio je nezadovoljstvo radom Županije i gradova rekavši kako je, s obzirom na potpisane ugovore i njihovu vrijednost, na 10. sjednici  Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem  pokazano kako nemamo projekte kojima bi povukli novac iz EU fondova.
Rekao je i kako je protiv toga da se grad Vukovar proglasi gradom posebnog pijeteta jer će time postati mauzolej, a ne grad budućnosti i razvoja.
Naglasio je kako bi se trebao slaviti 15. siječnja jer je to dan  međunarodnog priznanja RH i mirne reintegracije.
-To je jedini dan koji možemo biti sretni i zajedno ga slaviti. Tada je, po meni, završen rat u Hrvatskoj. Tada smo krenuli graditi novu budućnost i obnavljati ono što je u ratu uništeno  – rekao je Sabo.
Na konferenciji za medije bilo je riječi i o milijunskom zajmu kojeg je župan Božo Galić dao  privatnoj tvrtki iz Iloka. Na kraju press konferencije najavio je i kako će i ove godine tradicionalno božićnim paketima darivati djecu i simpatizere te organizirati božićnu zabavu.           

Pročitano 1112 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić