NAJNOVIJE
Proslavljen 200. rođendan skladatelja hrvatske himne

U Gradskom kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima održana je svečana akademija kojom je proslavljen 200. rođendan znamenitoga časnika i skladatelja Josipa Runjanina koji je rođen u Vinkovcima 8. prosinca 1921. godine.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 19:56)
Predstavljen prvi prijevod s latinskoga jezika Petrarcinih pisama

U dvorani Matice hrvatske u Vinkovcima predstavljen je prijevod knjige pisama glasovitoga talijanskoga renesansnoga književnika Francesca Petrarce.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 19:01)
Kanadski veleposlanik u posjetu Vukovarsko-srijemskoj županiji

Župan Vukovarsko–srijemske županije Damir Dekanić primio je u radni posjet veleposlanika Kanade Njegovu Ekselenciju Alana Bowmana.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 18:29)
Valpovo 8.prosinca slavi Dan grada

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Valpovo je proslavilo Dan grada, a hrvatski predsjednik Zoran Milanović je poručio kako svaka jedinica lokalne samouprave mora imati cilj da izvorni proračun još barem nekoliko puta premaši novcem iz EU projekata, prenosi HINA.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 17:18)
Milanović u Belišću i Baranjskom Petrovom Selu

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je Inkluzivnu kuću Zvono u Belišću i Rehabilitacijski i radno-okupacijski kamp Citadela u Baranjskom Petrovom Selu.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 17:09)
Potvrđena prva smrt povezana s cijepljenjem

Hrvatska agencija za lijekove potvrdila je prvi smrtni slučaj povezan s cijepljenjem protiv korovairusa, a riječ je o 33-godišnjaku koji je umro nakon cijepljenja cjepivom AstraZeneca.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 17:04)
Novoizabrani čelnici na edukaciji o Civilnoj zaštiti

Čelnici lokalnih vlasti s područja triju županija u Osijeku se osposobljavaju za poslove Civilne zaštite, a ravnatelj Ravnateljstva Civilne zaštite Damir Trut rekao je da je osposobljavanje iznimno važno radi kvalitetnog upravljanja u slučaju izvanrednih događaja.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 16:56)

Održan sastanak ŽO HDZ-a VSŽ s predsjednikom stranke

Održan sastanak ŽO HDZ-a VSŽ s predsjednikom stranke Foto: Novosti.hr

Predsjednik vukovarsko-srijemske organizacije HDZ-a, ministar obrane Mario Banožić izjavio je nakon sastanka vodstva županijske organizacije s predsjednikom Vlade i stranke Andrejom Plenkovićem održanog u Vinkovcima kako je vukovarsko-srijemski HDZ jedinstven i nikad jači.

-Pokazat će to i rezultati predstojećih lokalnih izbora, a prema analizama koje imamo, naš kandidat za župana, Damir Dekanić, prolazi u prvom krugu – rekao je ministar Banožić dodajući kako nema govora ni o kakvoj lošoj situaciji unutar ovdašnjeg HDZ-a koji je, ustvrdio je, snažniji nego prije.

Damir Dekanić, HDZ-ov kandidat za župana  rekao je da je situacija na terenu među članovima  puno bolja nego što to mediji ponekad prikazuju.
-Neki su nam pokušali nanijeti štetu istupima iz HDZ-a, ali nisu uspjeli jer smo mi izuzetno jaki – rekao je Dekanić poručivši kako će se HDZ od sada baviti isključivo svojim programom i biračima kojima prepuštaju da na izborima donesu vlastiti sud o svakom od kandidata.

Pročitano 262 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija