NAJNOVIJE
Poludnevni boravak za djecu u Brezi Vukovar

Podružnica Breza Vukovar osnovana je u studenom 2018. godine i provodi uslugu poludnevnog boravka za djecu u dobi od 7 do 14 godina za koju stručne službe procjenjuju da su djeca u riziku. S početkom nove školske godin, s grupom mališana nazvanim Vukovarski malci  započela je i nova godina provedbe poludnevnog boravka. 

(Petak, 24 Rujan 2021 18:18)
Iz Vukovara poručeno: Nulta stopa tolerancije na nasilje nad ženama i nasilje u obitelji!

Povodom Nacionalnoga dana borbe protiv nasilja nad ženama, članovi i članice vukovarsko-srijemskog Županijskog tima za sprječavanje i borbu protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji održali su u Vukovaru sastanak te ukazali da je obilježavanje toga dana senzibiliziranje društva na problematiku nasilja nad ženama te slanje jasne poruke da se nasilje ni u kakvom obliku ne tolerira.

(Petak, 24 Rujan 2021 18:11)
Nizak vodostaj Drave kod Osijeka, obustavljena plovidba

Vodostaj Drave kod Osijeka već danima je toliko nizak da se može hodati po koritu rijeke. S tim u vezi je posljedično i zabrana plovidbe. Posljednji je put tako nizak vodostaj zabilježen 2003 godine, a zbog čega je tomu tako, pojasnio je Ivica Nađ, voditelj Centra obrane od poplave sektora B pri Hrvatskim vodama u Osijeku – Vodnogospodarskog odjela za Dunav i donju Dravu.

(Petak, 24 Rujan 2021 17:58)
U pripremi je novi korona protokol za škole

Četvrti val koronavirusa u našoj zemlji uzima maha, a koronabrojke su i dalje četeroznamenkaste, prenosi Media servis. Preminulo je 12 osoba. Među novozaraženima dominiraju djeca i mladi, na današnjeg 1291 novozaraženog, 260 ih je školske dobi. Upravo zato najavljen je novi koronaprotokol za škole. A za sedam dana bez Covid potvrda zdravstveni i socijalni radnici neće moći na svoje radno mjesto.

(Petak, 24 Rujan 2021 16:50)
Novi krug javnog cijepljenja 29.rujna u Vinkovcima

Iz Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije i Doma zdravlja Vinkovci pozivaju sve zainteresirane punoljetne osobe s područja Vukovarsko-srijemske županije, a koje se do sada nisu cijepile protiv COVID-19,  da se odazovu na cijepljenje. 

(Petak, 24 Rujan 2021 16:25)
Aladrović umirovljenicima najavio mogućnost trećeg roka za isplatu covid dodatka

Nakon svečane sjednice Skupštine Matice umirovljenika Hrvatske, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović potvrdio je da postoji mogućnost otvaranja trećeg poziva za isplatu covid dodatka onim umirovljenicima koji ispunjavaju uvjete, a do sada taj dodatak nisu dobili. 

(Petak, 24 Rujan 2021 16:20)
Počelo obilježavanje Dana Općine Lovas

Obilježavanje Dana Općine Lovas, koji je 29. rujna, počelo je danas polaganjem vijenaca i molitvom kod spomen obilježja masovne grobnice žrtava iz Domovinskoga rata i spomen križa u središtu Lovasa.

(Petak, 24 Rujan 2021 12:45)

Načelnica Općine Tovarnik i načelnik Općine Štitar dali potporu Josipu Dabri

  • Srijeda, Tra 14 2021
  • Piše: 
Načelnica Općine Tovarnik podržala kandidature Dabre i Mujkić Načelnica Općine Tovarnik podržala kandidature Dabre i Mujkić Foto: Odjel za medije i protokol

Načelnica Općine Tovarnik Ruža Veselčić Šijaković i načelnik Općine Štitar Marko Bikić dali su bezuvjetnu potporu Josipu Dabri nezavisnom kandidatu za župana Vukovarsko- srijemske županije na predstojećim lokalnim izborima 16. svibnja.

Marko Bikić, načelnik Općine Štitar ističe kako kroz svoj rad i zajedničku suradnju s Josipom Dabrom može donijeti bolje sutra Općini Štitar.

Dabro Bikić 1
Načelnik Općine Štitar podržao kandidaturu Josipa Dabre

- Iz svega onog što smo do sad vidjeli i doživjeli u proteklom razdoblju, smatram da trebam jednu značajniju potporu, a koju će nam Josip Dabro dati u iduće četiri godine - rekao je Bikić.

Ruža Veselčić Šijaković, načelnica Općine Tovarnik izrazila je potporu kandidaturi nezavisnog kandidata za župana Josipa Dabre i kandidatkinji za zamjenicu župana VSŽ Ivani Mujkić te su potpisali sporazum o izbornoj suradnji. Smatra kako se zajedničkim snagama i međusobnom potporom i suradnjom mogu razvijati naše općine i gradovi u Vukovarsko- srijemskoj županiji i s ciljem da mladi ljudi ostanu na našem području.

- Zahvaljujem gospođi Ruži Veselčić Šijaković i gospodinu Marku Bikiću na potpori mojoj kandidaturi za župana Vukovarsko-srijemske županije i veselim se suradnji na provedbi programa „Mladost je rješenje“ koji jamči nova rješenja za bolji život svih građana naše županije - istaknuo je Josip Dabro.

Pročitano 322 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

HRV

Poveži se s nama

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija