Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Grlić Radman: Mažarov program za Vukovar mira, života i budućnosti

Grlić Radman u Vukovaru Grlić Radman u Vukovaru Foto: J. Vrdoljak

Član Središnjeg odbora HDZ-a i ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman i ministar obran RH Mario Banožić danas su u Vukovaru dali potporu kandidatima HDZ-a za čelnike Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara.

Radman je iz Vukovara poručio kako je važno da Vukovarci na lokalnim izborima daju povjerenje kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Nikoli Mažaru ukoliko žele da Vukovar bude grad mira, života i budućnosti.

Radman je siguran, kako je rekao, da će građani Vukovara prepoznati sve ono što Nikola Mažar nudi u svom programu.

- Ovo je prekrasan barokni grad koji ima nevjerojatan potencijal. Vukovar je simbol života, budućnosti i zajedništva - rekao je Grlić Radman

Također je naglasio kako je važno znati  cijeniti žrtvu hrvatskog naroda i žitelja ovoga grada kako ne bismo došli ponovno u situaciju da moramo braniti Vukovar i Hrvatsku –rekao je Radman obraćajući je građanima, dodavši kako je puno puta bio u Vukovaru sa svojom djecom i obitelji.

Predsjednik vukovarskog-srijemskog HDZ-a i ministar obrane Mario Banožić naglasio je da su se kandidati HDZ-a za župana naše županije, Damir Dekanić i gradonačelnik Vukovara, Nikola Mažar, dokazali nesebičnim radom u korist hrvatske države, Vukovarsko-srijemske županije i građana te županije.

 - Ovo je prilika pokazati i građanima što je sve to Vlada Andreja Plenkovića učinila za Vukovar -  rekao je Banožić te ustvrdio kako je Vlada učinila sve da građani Vukovara žive kvalitetno. Također je pozvao na prestanak podjela u društvu, dodavši,  kako je ispred hrvatskih građana sedam novih godina financijske perspektive i u tom kontekstu treba promatrati i daljnji razvoj Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije.

Nazočnim građanima se obratio i kandidat HDZ-a za vukovarsko-srijemskog župana Damir Dekanić koji je poručio kako HDZ jedini može građanima Vukovarsko-srijemske županije ponuditi kvalitetne programe i rješenja koja je moguće provesti.

- To je moguće učiniti jedino kroz HDZ i Vladu premijera Andreja Plenkovića -rekao je Dekanić

Kandidat za gradonačelnika Vukovara Nikola Mažar, je naglasio da je HDZ prikupio višestruko više potpisa za izbore nego je to potrebno te će se već pri predaji potpisa vidjeti koliku potporu uživa HDZ-a među građanima grada Vukovara.

Pročitano 813 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI