Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Hrvoje Drinovac i Josip Dabro međusobno podržali kandidature za lokalne izbore

Hrvoje Drinovac i Josip Dabro Hrvoje Drinovac i Josip Dabro

Načelnik Općine Nuštar Hrvoje Drinovac i nezavisni kandidat za župana Vukovarsko-srijemske županije Josip Dabro, iskazali su u srijedu međusobnu podršku u kandidaturama za predstojeće lokalne izbore.

- Kao načelnik Općine Nuštar i kao nezavisni kandidat na ovim izborima, dajem bezuvjetnu potporu nezavisnom kandidatu za župana Vukovarsko-srijemske županije Josipu Dabri i njegovoj zamjenici Ivani Mujkić. Dokazali su se svojim dosadašnjim radom u Županiji, odnosno u Gradu Vukovaru i vjerujem da će znati i moći našu Županiju povesti prema napretku na dobrobit svih građana - izjavio je Hrvoje Drinovac.

Josip Dabro, uz zahvalu na podršci Hrvoju Drinovcu, podržao je njegovu kandidaturu za novi mandat na čelu Općine Nuštar.

- Hrvoje Drinovac je u protekle četiri godine uspješno vodio Nuštar, bez stranačke vertikale i uz povjerenje svojih sugrađana „podigao“ ga na jednu veću razinu, kao primjer u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Stoga, pozivam građane Nuštra da mu na ovim izborima ponovno ukažu povjerenje koje je svojim radom zasigurno i zaslužio - rekao je Josip Dabro.

Pročitano 714 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI