Ispiši ovu stranicu

Banožić: Imamo preko 25 tisuća potpisa

Banožić: Imamo preko 25 tisuća potpisa Foto: Marija Molnar

Županijskome izbornome povjerenstvu predane su kandidacijske  liste za kandidata za župana Damira Dekanića, zamjenika župana Franju Oreškovića i Županijsku skupštinu Vukovarsko srijemske županije. Riječ je o listi HDZ- DHSS-HSU-BUZ-HSP AS-HNS-Liberalni demokrati-HSLS.

-Moram izraziti zadovoljstvo i zahvaliti se svim ljudima koji su dali podršku i kandidatima i listi jer je 25 561 potpis uistinu impresivna brojka koja nam, prije svega, daje snagu da idemo dalje u izbore,  ali isto tako i obvezu kako ćemo se ponašati sutra kao stranka koja će ponovno biti vodeća u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Moram naglasiti i da smo po prvi puta imali jednu pojavnost anketa koje su bile frizirane i prikazivale lažne podatke. Ova podrška koja se broji u potpisima najbolji je pokazatelj koji govori da Damir Dekanić sigurno pobjeđuje u prvom krugu kao i lista Hrvatske demokratske zajednice  s koalicijskim partnerima – istaknuo je predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a Mario Banožić.

Kandidat za župana Damir Dekanić naglasio je da HDZ i dalje ostaje vodeća politička opcija u našoj županiji.  

-Ogromna podrška koju smo dobili i ogroman broj potpisa koje donosimo,  jamstvo su da HDZ i dalje ostaje vodeća stranka u Vukovarsko-srijemskoj županiji. S novim ljudima, novom snagom i novom ekipom, nema bojazni za napredak županije. Uz premijera Andreja Plenkovića, Vladu RH i hrvatske ministre, idemo u bolje sutra – poručio je Dekanić.

Pročitano 1147 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar