Ispiši ovu stranicu

Videopoziv učenika OŠ iz Vukovara i Sinja

Video poziv u tijeku Video poziv u tijeku F: K. Gojani

Povodom održavanja Sinjske alke u Vukovaru osnovna škola Dragutina Tadijanovića uz potporu Grada Vukovara organizirala je projekt pod nazivom Pozdrav gradu - Vukovar Sinju.

U sklopu projekta održan je videopoziv s učenicima osnovne škole Fra Pavla Vučkovića iz Sinja. Ravnateljica OŠ Dragutin Tadijanović, Lidija Miletić naglasila je kako su imali želju međusobno upoznati učenike
- Upriličili smo video susret učenika OŠ Fra Pavla Vučkovića s učenicima naše škole. Ovo je upoznavanje dvaju gradova. Učenici su predstavili povijest grada Vukovara, koja seže od vremena Vučedolske kulture pa sve do Domovinskoga rata, a isto tako su učenici iz Sinjske škole nama predstavili povijest svoga grada, objasnila je Miletić.

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović je istaknula  kako povodom održavanja Sinjske alke u Vukovaru dolazi do brojnih suradnji kako osnovnih škola tako i dječjih vrtića
- Upravo Sinjskoj alki u čast kako bi ju dočekali s većim žarom uključili smo se kao potpora školama i vrtićima koji imaju želju za međusobnim upoznavanjem. Tijekom cijelog mjeseca travanja očekuju nas različite aktivnosti osnovnih škola koje su prijavile svoja obilježavanja, zaključila je Živanović. 

 

Pročitano 1601 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI