Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

Započelo Županjsko kazališno ljeto

Kazalištarci iz Travnika Kazalištarci iz Travnika Foto: Glas Slavonije

Komedijom Žene za Hollywood, Hrvatskog amaterskog kazališta iz Travnika u kojoj dvije glumice na vrlo vješt način progovaraju o suvremenim temama modernih kućanica, na ljetnoj pozornici u dvorištu dvorane Mladost, započelo je Županjsko kazališno ljeto uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Po riječima ravnatelja Kazališta Županja, Branka Puheka, tijekom srpnja posjetitelji će uživati u vrhunskom kazališnom amaterizmu i pet odličnih predstava.

Iduće subote u Županji gostuje Dramska udruga „Kaj“ iz Zaboka s komedijom Tako ljudi govore, a 23. srpnja Amatersko kazalište Belišće odigrat će monodramu “Đuka Begović”. Istoga dana Županjcima će se predstaviti i kazalištarci iz Privlake. U subotu, 24. srpnja, pred svojim će sugrađanima Kazalište Županja izvesti dramu “Soba moje mladosti” u koju je, po riječima Puheka, ekipa uložila puno ljubavi i truda i vjeruje da će publika to i prepoznati.

Manifestaciju je otvorio županjski gradonačelnik Damir Juzbašić kojemu je, kako je rekao, osobita čast otvoriti ovakvo kulturno događanje. Također je poručio kako Grad podupire i podupirat će rad kazališnih družina u Županji, s ciljem stvaranja pozitivnog ozračja, pozitivne konkurencije i zajedništva.

Pročitano 427 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI