Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Počinju Vinkovačke jeseni

Karlić i Đurković na tiskovnoj konferenciji najavljuju 48. Vinkovačke jeseni Karlić i Đurković na tiskovnoj konferenciji najavljuju 48. Vinkovačke jeseni Foto: A. Lovrić

U Vinkovcima je sve spremno za najveću manifestaciju tradicijske kulture

U prostorijama Zajednice kulturno umjetničkih djelatnosti danas je održana konferencija za medije na kojoj su gradonačelnik Vinkovaca i predsjednik Organizacijskog odbora Vinkovačkih jeseni dr. Mladen Karlić i tajnik Zajednice kulturno umjetničkih djelatnosti Stjepan Đurković najavili ovogodišnje 48. Vinkovačke jeseni, a koje počinju u petak, 6. rujna.

-Želimo pokazati svim našim gostima u Hrvatskoj i izvan zemlje da imamo bogatu povijest, kulturu i tradiciju koju smo s ponosom unijeli u Europsku uniju, te je tako i obogatili. Mi ćemo svih ovih 10 dana uz brojne prijatelje, sponzore i sve one koji žive za hrvatsku tradicijsku kulturu, poput članova KUD-ova, glumaca i svih onih koji žele nastupiti i pridonijeti Vinkovačkim jesenima, osigurati sadržaj koji neće iznevjeriti posjetitelje i gledatelje-rekao je ovom prilikom gradoančelnik Karlić.

I  ove godine se Vinkovačke jeseni održavaju  pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića koji će i otvoriti Vinkovačke jeseni. 

Pročitano 2070 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI