Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 60
Ispiši ovu stranicu

Ljetni programi u Gradskoj knjižnici Vukovar

Detalj s okupljanja u Gradskoj knjižnici Vukovar Detalj s okupljanja u Gradskoj knjižnici Vukovar Foto: A. Lovric

Osim knjige možete nešto i naučiti

U Gradskoj knjižnici Vukovar pripremili su niz različitih programa kojima žele zabaviti korisnike knjižnice, ljubitelje knjige, ali i sve oni koji ovog ljeta možda žele nešto novo naučiti. Tako su pripremili radionicu talijanskog jezika, računalnog opismenjavanja, povijesnu radionicu pa i onu o izradi slikopriče, a za sportske je susrete još se primaju prijave, potvrdila je za HRV  knjižničarka Ana Červar Manojlović.

Za sve korisnike koji podižu knjige u razdoblju od 1. srpnja do 21.9. vrijedi nagradni natječaj jedna knjiga jedan bod, do kraja ovog mjeseca traje foto natječaj Moj dodir s prirodom, a još uvijek se možete prijaviti i za odbojkaški turnir na Vukovarskoj adi.

Recimo i to da je Gradsku knjižnicu Vukovar i Američki kutak Vukovar jučer  posjetila delegacija Veleposlanstva SAD-a. Ovom prilikom novi američki savjetnik za odnose javnošću i područje kulture Christian Wright upoznao se s prostorom i radom Kutka te dosadašnjim i tekućim programima i aktivnostima. Američki kutak Vukovar od svojega otvorenja vrlo aktivno djeluje u okviru mreže američkih kutaka u Hrvatskoj, a organizira i provodi različite programe za sve dobne skupine korisnika, kako samostalno, tako i u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Republici Hrvatskoj.

Pročitano 1931 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI