Ispiši ovu stranicu

Promocija biciklizma na vožnji dugoj 51,2 km

Skrenuli pozornost javnosti na sve veći broj biciklista na cestama Skrenuli pozornost javnosti na sve veći broj biciklista na cestama Foto: Marija Molnar

U organizaciji Vukovarskog triatlon kluba održana je amaterska biciklistička utrka s ciljem okupljanja vozača cestovnoga biciklizma i onih koji to žele postati kako bi kvalitetno proveli slobodno vrijeme.


Također ovom se utrkom promovirao biciklizam te skrenula pozornost javnosti na sve veći broj biciklista u Vukovaru. Start vožnje za koju se prijavio 41 biciklist označen je ispred vukovarskoga plivališta odakle su svi sudionici vozili zajedno do Trga RH u središtu grada. Vožnja je nastavljena do Memorijalnoga groblja žrtava iz Domovinskog rata, a od imanja Goldschmit prema Sotinu krenuo je start vožnje u dužini od 51,2 km prema Sotinu, Opatovcu, Lovasu, Mikluševcima, Tompojevcima, Čakovcima, Berku te Negoslavcima.

Vožnja je završena kod ploče na ulazu u Vukovar iz smjera Negoslavci. Po završetku rute, sudionici su se odvezli do plivališta gdje je održana podjela priznanja te zajednički ručak.

Događaj je organiziran u okviru Europskoga dana sporta.

Pročitano 1373 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar