NAJNOVIJE
Volim svoju županiju 2021.

Foto-natječaj „Volim svoju županiju”, u organizaciji Hrvatske zajednice županija, održan je šestu godinu zaredom i odabrana je najbolja fotografija za 2021. Najbolje fotografije birane su u dvije kategorije, prema ocjeni stručnog žirija i ona koja prikupi najviše glasova putem društvenih mreža.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 18:31)
Provodi se larvicidni tretman komaraca

I ove godine Grad Vukovar je pravodobno počeo s tretiranjem komarca te je sukladno donesenom programu dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije od 15. ožujka do sada provedeno šest larvicidnih tretmana u vodama stajaćicama u razmaku od dva tjedna, objavljeno je na službenoj gradskoj internetskoj stranici.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 18:17)
Ministrica kulture posjetila Mohovo, Ilok, Vukovar i Vinkovce

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek posjetila je Vukovarsko-srijemsku županiju.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 17:07)
Ministar Fuchs pozvao ravnatelje i učenike da ne organiziraju maturalna druženja

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs preporučio je ravnateljima srednjih škola da 24. i 25. svibnja za maturante, kojima nije potrebna provjera znanja, nastavu organiziraju online te da se, dok ne završi provedba mature, odgode eventualna organizirana druženja maturanata.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 16:39)
Proširena i rekonstruirana dva parkirališta u Ulici Eugena Kvaternika

Grad Vukovar nastavlja ulagati u komunalnu infrastrukturu na području grada Vukovara, a od posebnog su značaja projekti proširenja parkirališta za što se iz gradskog proračuna izdvajaju značajna godišnja  sredstva.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 15:31)
Obnavlja se boćalište u Ulici Dragutina Renarića na Sajmištu

Grad Vukovar nastavlja ulagati u komunalnu opremljenost, u ovom slučaju sportskih i rekreacijskih sadržaja, koje nije potrebno samo izgraditi već i primjereno održavati.Trenutno su u tijeku i radovi na sanaciji boćališta u Ulici Dragutina Renarića na Sajmištu.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 14:42)
Dodijeljeno 47 ugovora za bespovratne potpore vukovarskim poduzetnicima

U vukovarskom Dvorcu Eltz  upriličena je svečana dodjela ugovora vukovarskim poduzetnicima koji su ostvarili pravo na bespovratnu potporu po Javnom pozivu temeljem kojeg je bilo osigurano dodatnih milijun i 100 tisuća kuna.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 12:44)

Počele prijave za prvu ovogodišnju vinkovačku utrku “Orient Express”

U organizaciji Sportske udruge građana FCT – Vinkovci 27. ožujka održati će se utrka pod nazivom „Orient Express” duga 10 kilometara. Riječ je o jedinstvenoj utrci slavonske ravni i domaćinstva čiji se start očekuje 27. ožujka u 17,00 sati.

Prijave su otvorene do 25. ožujka.  Ukoliko se prijavite u razdoblju od 16. veljače do 16. ožujka cijena utrke je 100 kuna, a od 17. do 25. ožujka cijena sudjelovanja u utrci je 120 kuna. Moguća je prijava i za virtualno sudjelovanje, a tada je cijena također 120 kuna. Startnina uključuje: službenu majicu utrke, finišerska medalja, mjerenje vremena, jedinstveni startni broj i piće okrijepe. U slučaju zabrane utrke zbog loše epidemiološke situacije ista će biti održana virtualno i nije moguće dobiti povrat uplaćene startnine, navodi organizator utrke.

Do sada je u dva dana prijavljeno 46 natjecatelja koji dolaze iz svih dijelova Hrvatske, od Varaždina, Zagreba, Kutjeva, Osijeka, Koprivnice i ostalih slavonskih mjesta te se može reći kako će prva ovogodišnja vinkovačka utrka imati veliki broj natjecatelja.

Prijaviti se možete na stranici stoperica.hr, a poveznica se nalazi u nastavku:

https://www.stoperica.hr/utrka/vinkovci–orient-express-%E2%80%93–10km-kultne-utrke-35-info.html

Pročitano 194 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija