NAJNOVIJE
Volim svoju županiju 2021.

Foto-natječaj „Volim svoju županiju”, u organizaciji Hrvatske zajednice županija, održan je šestu godinu zaredom i odabrana je najbolja fotografija za 2021. Najbolje fotografije birane su u dvije kategorije, prema ocjeni stručnog žirija i ona koja prikupi najviše glasova putem društvenih mreža.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 18:31)
Provodi se larvicidni tretman komaraca

I ove godine Grad Vukovar je pravodobno počeo s tretiranjem komarca te je sukladno donesenom programu dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije od 15. ožujka do sada provedeno šest larvicidnih tretmana u vodama stajaćicama u razmaku od dva tjedna, objavljeno je na službenoj gradskoj internetskoj stranici.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 18:17)
Ministrica kulture posjetila Mohovo, Ilok, Vukovar i Vinkovce

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek posjetila je Vukovarsko-srijemsku županiju.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 17:07)
Ministar Fuchs pozvao ravnatelje i učenike da ne organiziraju maturalna druženja

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs preporučio je ravnateljima srednjih škola da 24. i 25. svibnja za maturante, kojima nije potrebna provjera znanja, nastavu organiziraju online te da se, dok ne završi provedba mature, odgode eventualna organizirana druženja maturanata.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 16:39)
Proširena i rekonstruirana dva parkirališta u Ulici Eugena Kvaternika

Grad Vukovar nastavlja ulagati u komunalnu infrastrukturu na području grada Vukovara, a od posebnog su značaja projekti proširenja parkirališta za što se iz gradskog proračuna izdvajaju značajna godišnja  sredstva.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 15:31)
Obnavlja se boćalište u Ulici Dragutina Renarića na Sajmištu

Grad Vukovar nastavlja ulagati u komunalnu opremljenost, u ovom slučaju sportskih i rekreacijskih sadržaja, koje nije potrebno samo izgraditi već i primjereno održavati.Trenutno su u tijeku i radovi na sanaciji boćališta u Ulici Dragutina Renarića na Sajmištu.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 14:42)
Dodijeljeno 47 ugovora za bespovratne potpore vukovarskim poduzetnicima

U vukovarskom Dvorcu Eltz  upriličena je svečana dodjela ugovora vukovarskim poduzetnicima koji su ostvarili pravo na bespovratnu potporu po Javnom pozivu temeljem kojeg je bilo osigurano dodatnih milijun i 100 tisuća kuna.

(Srijeda, 12 Svibanj 2021 12:44)

Sve osim prvog mjesta bio bi neuspjeh

HNK Mitnica HNK Mitnica Foto: Kery

Nogometaši HNK Mitnice s pripremama su krenuli 6. veljače i pripremaju se za predstojeće prvenstvo kao da će biti održano u normalnim okolnostima - Odaziv igrača je vrlo dobar, počeli smo treninge s prvotimcima, vremenski uvjeti nam nisu baš naklonjeni ali nastavljamo dalje s pripremama. Unatoč hladnoći uspijevamo trenirat jer se sada radi kondicijski dio – rekao je predsjednik HNK Mitnica Antun Karaula. – Klub se pojačao s tri nova igrača, a nitko nije otišao tako da, što se tiče igračkog kadra, mislim da ćemo spremni dočekati nastavak prvenstva - ako ga bude. Ne mislimo više dovoditi igrače jer ih sada u kadru imamo 26 i to nam je sasvim dovoljno i zadovoljavajuće, kaže Karaula te dodaje - Ambicije su nam prvo mjesto. Završili smo i jesenski dio prvenstva na prvom mjestu i sve osim prvog mjesta bi bio neuspjeh.

Mlađe kategorije također su počele s treningom

-Mlađe kategorije su počele s pripremama, predlimači i limači. Čim se popravi vrijeme počinjemo i s okupljanjem mlađih pionira tako da pozivam svu djecu koja bi željeli trenirati da nam se priključe – rekao je Karaula, te nastavio - Čekamo u biti vijesti iz stožera da vidimo kako će se i što će se događati. Trener je dogovorio sve pripremne utakmice, ako se bude moglo igrati. Još smo u neizvjesnosti hoće li se prijateljske utakmice moći igrati ili ne, i hoće li prvenstva uopće biti. Uglavnom, pripremamo se kao da će sve biti najnormalnije – zaključio je Karaula.

Pročitano 204 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija