NAJNOVIJE
U ponedjeljak kreće druga faza popisa stanovništva

U ponoć istječe rok za samopopisivanje stanovništva u Hrvatskoj, a već u ponedjeljak popisivači izlaze na teren i počinje popisivanje "od vrata do vrata".

(Nedjelja, 26 Rujan 2021 16:19)
Hrvatska uvezla tisuće nekvalificiranih radnika

Dok zapadne zemlje privlače obrazovane radnike, Hrvatska uvozi slabo obrazovanu radnu snagu te u državu dolaze uglavnom samci, muškarci koji s niskim plaćama ne mogu preživjeti s obitelji, prenosi HINA.

(Nedjelja, 26 Rujan 2021 13:57)
RH: 837 novih slučajeva u protekla 24 sata, utrošeno 3.410 doza cjepiva

U posljednja 24 sata u Republici Hrvatskoj zabilježeno je 837 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva danas ukupno 8.184.

(Nedjelja, 26 Rujan 2021 11:39)
VSŽ: novopozitivna 31 osoba na koronavirus, dvije preminule

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata 31 je novopozitivna osoba na COVID-19, potvrđena PCR testiranjem

(Nedjelja, 26 Rujan 2021 11:35)
Hrvatska će donirati još 200 000 doza cjepiva

Hrvatska će COVAX-u donirati još 200 000 doza cjepiva. 

(Nedjelja, 26 Rujan 2021 11:27)
Jesenska deratizacija u Općini Tompojevci

Veterinarska stanica Vukovar provoditi će sustavnu jesensku deratizaciju od 27. do 30. rujna

(Nedjelja, 26 Rujan 2021 11:10)
Općine u OBŽ-u morat će sufinancirati linijski prijevoz

Održan je sastanak gradonačelnika i načelnika općina sa županom Osječko-baranjske županije na kojemu je se raspravljalo o sedam aktualnih tema. 

(Nedjelja, 26 Rujan 2021 10:41)

Dva srebra s međunarodne regate Croatia open

HVK Vukovar HVK Vukovar Foto: HVKV

Veslački savez Zagreba i Hrvatski veslački savez organizirali su međunarodnu veslačku regatu Croatia open koja se održala 3. i 4. srpnja 2021. na regatnoj stazi Jarun. HVKV nastupao je u 11 posada te osvojio dva druga, peta i deseta mjesta te po jedno četvrto i jedanaesto mjesto.

Prvog dana natjecanja po izdašnom mit vjetru prije podne posade HVKV u samcima veslale su kvalifikacije te plasmanima ostvarili plasman u B finale. Tako je Mato Vukić u samcu za juniore A stigao treći, a Karlo Bendra u samcu za kadete i Mihaela Mihaljević u samcu za seniorke zauzeli su četvrto mjesto dok je Ella Paljušaj u samcu za juniorke stigla peta. Poslije podne veslale su se finalne A i B. Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojili su Matej Maljak i Ivan Hardi u dvojcu bez za juniore B. Peti u finalu A stigla je ženska kadetska posada četverca na pariće u sastavu Nikolina Roša, Nikolina Građanski, Ema Tomić i Valentina Mrkonja. U samcu za juniorke A, Ella Paljušaj u finalu B stigla je četvrta (ukupno deseta) kao i Matej Vukić u samcu za juniore A, dok je Karlo Bendra zauzeo 5 mjesto (ukupno jedanaesto).

Drugog dana natjecanja sve posade veslale su izravno A finale. Srebrnom medaljom okitile su se Ella Paljušaj i Mihaela Mihaljević u dvojcu na pariće za seniorke. Četvrta je stigla posada kadetkinja A dvojca na pariće Nikolina Građanski i Valentina Mrkonja, dok je peto mjesto zauzela Emma Tomić u samcu za kadetkinje A. Posada četverca bez za juniore u sastavu Domagoj Drobac, Matej Maljak, Borna Ivanković i Ivan Hardi iz tehničkih razloga nisu završili utrku.

Posade su nastupile pod stručnim vodstvom svojih trenera Damira Barišića i Krešimira Džalte koji su ujedno prevozili veslače i čamce.

Pročitano 171 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija