NAJNOVIJE
Proslavljen 200. rođendan skladatelja hrvatske himne

U Gradskom kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima održana je svečana akademija kojom je proslavljen 200. rođendan znamenitoga časnika i skladatelja Josipa Runjanina koji je rođen u Vinkovcima 8. prosinca 1921. godine.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 19:56)
Predstavljen prvi prijevod s latinskoga jezika Petrarcinih pisama

U dvorani Matice hrvatske u Vinkovcima predstavljen je prijevod knjige pisama glasovitoga talijanskoga renesansnoga književnika Francesca Petrarce.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 19:01)
Kanadski veleposlanik u posjetu Vukovarsko-srijemskoj županiji

Župan Vukovarsko–srijemske županije Damir Dekanić primio je u radni posjet veleposlanika Kanade Njegovu Ekselenciju Alana Bowmana.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 18:29)
Valpovo 8.prosinca slavi Dan grada

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Valpovo je proslavilo Dan grada, a hrvatski predsjednik Zoran Milanović je poručio kako svaka jedinica lokalne samouprave mora imati cilj da izvorni proračun još barem nekoliko puta premaši novcem iz EU projekata, prenosi HINA.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 17:18)
Milanović u Belišću i Baranjskom Petrovom Selu

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je Inkluzivnu kuću Zvono u Belišću i Rehabilitacijski i radno-okupacijski kamp Citadela u Baranjskom Petrovom Selu.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 17:09)
Potvrđena prva smrt povezana s cijepljenjem

Hrvatska agencija za lijekove potvrdila je prvi smrtni slučaj povezan s cijepljenjem protiv korovairusa, a riječ je o 33-godišnjaku koji je umro nakon cijepljenja cjepivom AstraZeneca.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 17:04)
Novoizabrani čelnici na edukaciji o Civilnoj zaštiti

Čelnici lokalnih vlasti s područja triju županija u Osijeku se osposobljavaju za poslove Civilne zaštite, a ravnatelj Ravnateljstva Civilne zaštite Damir Trut rekao je da je osposobljavanje iznimno važno radi kvalitetnog upravljanja u slučaju izvanrednih događaja.

(Utorak, 07 Prosinac 2021 16:56)

Gimnastičarke Vukovara uspješne u Osijeku

Gimnastički klub Vukovar Gimnastički klub Vukovar Foto:Studio Dea Dream

U Osijeku je 17. listopada, u Sokolskom domu, održano natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici. Ukupno je bilo prijavljeno više od 120 natjecateljica, koje su se natjecale u Obaveznom i Slobodnom programu. Vidljiv je napredak u prikazanim vježbama, od 1. kola, kao i želja za što kvalitetnijom izvedbom, većim brojem bodova i boljim plasmanom, jer je ovo bila posljednja prilika za izboriti nastup na Prvenstvu Hrvatske u sportskoj gimnastici.Gimnastičarke Vukovara 4

Gimnastički klub Vukovar ima je samo jednu predstavnicu u Slobodnom programu u kategoriji mlađe juniorke- Moniku Zovko, koja je osvojila 1. mjesto.

U Obaveznom programu članice GK Vukovar natjecale su se u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji u četiri kategoriji i ostvarile odlične rezultate.

Kadetkinje Ekipno 2. mjesto, Pojedinačno 3. Hana Antunić, 7. Maja Marković, 9. Ana Vuk i 11. Angelina Cvetković.

Mlađe juniorke Ekipno 1. mjesto, Pojedinačno: 1. Vita Panza, 2.Atina Simić, 6. Petra Kolarić, 12. Lana Antunić i 21. Ela Andrašević.Gimnastičarke Vukovara 2

Juniorke Ekipno 1. mjesto, Pojedinačno: 1. Valentina Mrkonja, 2. Tanja Turukalo, 3. Maja Kell, 4. Nika Budim, 11. Melani Grganić, 12. Lana Skokić.

Mlađe seniorke Ekipno 2. mjesto, Pojedinačno: 1. Miljana Poznanović, 4. Ela Vojtkiv, 7. Aurora Ristović, 8. Tena Ivanković i 12. Kristina Gužvić.

Nakon ovog, vrlo jakog, natjecanja, GK Vukovar bogatiji je za 2 ekipna zlata i 2 srebra, a pojedinačno za 4 zlata, 2 srebra i 2 bronce.Gimnastičarke Vukovara 3

Pročitano 240 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Poveži se s nama

Iz naših foto galerija