Ispiši ovu stranicu

Vuteks Sloga – Čepin 2:1

Vuteks Sloga - Slavonija Vuteks Sloga - Slavonija Foto: Kery

Do druge uzastopne pobjede Vuteks Sloga je došla na svom terenu protiv Čepina. Poveli su gosti već u 5. minuti iz kaznenog udarca, strijelac je bio Bruno Krstanović. Izjednačio je Carlos Andres Gutierrez Morales u 43', a pobjedu je domaćinu donio Mihailo Marić u 87' iz kaznenog udarca. Gosti su od 81. igrali bez Ivana Gele koji je isključen zbog drugog žutog kartona. 

- Liga je ove godine prilično izjednačena i svatko svakoga može pobijediti. Mi generalno igramo dobro, žao mi je što smo u nekoliko utakmica pored dobre igre zabilježili loš rezultat, ali u zadnje dvije smo ostvarili dvije vrijedne pobjede, došli u neku mirnu luku, u vrh tabele i s velikim ambicijama idemo u posljednjem kolu u Gornju Vrbu. Htio bih napomenuti da je to ista ekipa iz prošle godine uz minimalne promjene. Vratio nam se naš igrač Mihailo Marić i zadnjih nekoliko kola dobili smo od našeg gradskog kluba Gutierreza na posudbu, mladog Kolumbijca koji je svojom kvalitetom doprinio da na terenu izgledamo kud i kamo bolje i opasnije za protivnički gol. Ekipa je ove godine puno uigranija i puno kompaktnija, momci daju sve od sebe na terenu i to je razlog ovog rezultata – rekao je trener Vuteks Sloge Đorđe Bojić.

Rezultati 14. kola: Đakovo Croatia – Omladinac Gornja Vrba 1:2, Vuteks Sloga – Čepin 2:1, Sloga Nova Gradiška – Darda 3:2, Slavija Pleternica – Kutjevo 3:1, Bedem – Slavonija 2:0, Graničar Županja – Valpovka 4:1, Borac Kneževi Vinogradi – NAŠK 0:1, Svačić Stari Slatnik – Oriolik 2:4..

 

Poredak:

1. Graničar, Županja 28

2. Slavonija, Požega 26

3. Bedem, Ivankovo 24

4. NAŠK, Našice 24

5. Vuteks Sloga, Vukovar 24

6. Borac, Kneževi Vinogradi 23

7. Slavija, Pleternica 23

8. Sloga Nova Gradiška 22

9. Oriolik, Oriovac 20

10. Čepin, Čepin 18

11. Svačić, Stari Slatnik 18

12. Kutjevo, Kutjevo 18

13. Valpovka, Valpovo 17

14. Darda, Darda 12

15. Omladinac, Gornja Vrba 11

16. Đakovo Croatia 9

U posljednjem 15. kolo jesenskog dijela prvenstva igraju: Oriolik – Đakovo Croatia, NAŠK – Svačić Stari Slatnik, Valpovka – Borac Kneževi Vinogradi, Slavonija – Graničar Županja, Kutjevo – Bedem, Darda – Slavija Pleternica, Čepin – Sloga Nova Gradiška, Omladinac Gornja Vrba – Vuteks Sloga.

Pročitano 327 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI