Ispiši ovu stranicu

Vukovarske gimnastičarke najuspješnije u Osijeku

Članice Gimnastičkog kluba Vukovar, pod vodstvom trenera, nastavljaju velikim slovima pisati povijest svoga kluba. 27. studenog 2022. ostat će u povijesti upisan, kao dan s rekordnim brojem osvojenih odličja.

U Sokol centru u Osijeku održano je 4. kolo i proglašenje Završnice KUPA Hrvatske -regija Istok u Osnovnom programu ženske sportske gimnastike. Natjecalo se u četiri kategoriji u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Za Vukovar je nastupila 21 natjecateljica i sve su se okitile zlatom, kako na 4. kolu, tako i u Završnici. Sve ekipe GK Vukovar osvojile su ekipno 1. mjesta u svim kategorijama.

U ekipi kadetkinja bile su: Jana Cvetković, Marina Đerđ, Franka Ljubić, Franka Markešić, Una Baždar i Ema Županović. U ekipi mlađe juniorke bile su: Adrijana Mirosavljević, Ljiljana Gavrilović, Livija Horvat, Elena Jurčević, Lea Služek i Iris Špehar. Kod juniorki u ekipi su bile: Mirjam Jaman, Marijana Mirosavljević, Ana Božanović, Helena Badanjak i Olivera Gavrilović. Najstariju ekipu mlađe seniorke činile su najiskusnije natjecateljice u ovom programu: Dijana Andrašević, Tea Mašić, Lana Skokić, Lana Ernjaković i Helena Badanjak.Gimnastika 2

Ukupno u ekipnoj konkurenciji vukovarske gimnastičarke osvojile su 8 zlata, 4 zlata u 4. kolu i 4 zlata u Završnici KUPA Hrvatske.

U pojedinačnoj konkurenciji vukovarske gimnastičarke su bile odlične. Dva zlata osvojila je Lea Služek, jedno zlato i jedno srebro osvojile su Lana Skokić, Helena Badanjak, Olivera Gavrilović i Ema Županović, jedno zlato i jednu broncu osvojile su Lana Ernjaković i Una Baždar, jedno srebro i jednu broncu osvojila je Franka Markešić, jednu broncu osvojile su Iris Špehar i Ljiljana Gavrilović

Ukupno 18 novih pojedinačnih medalja: 8 zlata, 5 srebra i 5 bronciGimnastika 1

Pročitano 468 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI