Ispiši ovu stranicu

Vinkovački drugoligaš počinje pripreme

Stadion HNK Cibalia Stadion HNK Cibalia Foto: Arhiva

Danas će trener Cibalije Miroslav Bojko sa svojim suradnicima obaviti prozivku postojećeg igračkog kadra. Naime, Cibaliju je u prethodnom razdoblju napustilo dosta igrača, dok nitko novi nije još potpisao ugovor s vinkovačkim klubom. 

Kako je najavio predsjednik Zvonimir Hodak, danas bi se na prvom treningu trebalo pojaviti 20-ak novih lica koja će u tjedan dana pokušati zadovoljiti kriterije stručnog stožera i time dobiti priliku odraditi kompletne pripreme, a neki od njih će u konačnici i potpisati profesionalne ugovore. Riječ je uglavnom o neafirmiranim mladim igračima iz nižerazrednih klubova.

- Na prozivci bi se trebalo pojaviti 30-ak igrača, što naših igrača pod ugovorom, što nekoliko junioraca i ostalih igrača koji će biti tjedan dana na probi. Svi igrači koji su pod ugovorom trebali bi se staviti treneru Bojku na raspolaganje - rekao je Glasu Slavonije sportski direktor Cibalije Dražen Pernar.

Pitanje je hoće li se na prozivci pojaviti Tomislav Mazalović. koji je bio u Širokom Brijegu i imao je dozvolu do 30. lipnja, no ipak ga se očekuje na pripremama. Među igrače kojima je istekao ugovor, a još nisu potpisali produljenje nalazi se i Tomislav Pavličić, koji je potvrdio kako će se odazvati treneru Bojku. Ugovor je istekao i Tomislavu Juriću koji će se prema najavama također pojaviti na prozivci.

Ostalim igračima kojima je ugovor istekao, a nisu našli novu sredinu, telefon je ovih dana većinom bio isključen, a svojim pojavljivanjem na prozivci dali bi do znanja kako imaju želju i dalje nositi dres Cibalije.

Pročitano 1966 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Robert Rac