2. Vukovarski trail

1. Vukovarski trail 1. Vukovarski trail Foto: Udruga Fizio Lorem

U organizaciji Udruge Fizio Lorem u Park šumi Adica u subotu 11. svibnja održat će se 2. Trail utrka. Podizanje paketa je već od 7 sati a prva utrka kreće u 10,00 sati. Raspored je sljedeći: 10.00 sati – start utrke 11 km, 10.05 sati – start utrke 5 km, 10.10 sati – start utrka 2 km.

Dječja utrka – ZELENA (2km) je namijenjena djeci starosti od 7 do 12 godina. Start i cilj utrke je u park šumi Adica. Trči se od starta , stazom prema „Dobroj vodi“ te se skreće lijevo na trim stazu gdje se radi cijeli krug, i kada se opet dođe do staze gdje je bio ulazak na trim stazu, tim putem/stazom se vraća do cilja. Ova utrka je otvorena za sve dječake i djevojčice do punih12 godina starosti. Nema kotizacije- sudjelovanje je potpuno besplatno. Cilj je potaknuti djecu na aktivnost i nezaboravno iskustvo trčanja i sudjelovanja na utrci. Svako dijete u cilju dobiva medalju, a najbolji i pehar.

Mala utrka – PLAVA (5 km) je namijenjena djeci od 12 godina i rekreativcima. Start i cilj utrke je u park šumi Adica. Trči se stazom park šume Adica te preko mosta na rijeci Vuka se ide na makadamski put. Utrka će imati nadzornu točku gdje se vrši polukružno okretanje (okrjepa) tamo će natjecatelji biti evidentirani kako bi se poštivala zadana ruta trčanja. Vraćanje istom rutom prema cilju gdje sve natjecatelje čeka okrjepa i opuštanje. Vremenski limit utrke je 1 sat

Velika utrka - CRVENA (11 km) je kondicijski zahtjevnija i namijenjena je punoljetnim osobama je kondicijski zahtjevnija i namijenjena je punoljetnim osobama. Start i cilj utrke je u park šumi Adica gdje se trči stazom park šume Adica te preko mosta na rijeci Vuka se ide na makadamski put. Prateći oznake na stazi trčeći uz rijeku Vuka sve do podno Bogdanovaca se dolazi do izletišta Grac, gdje se nalazi i okrjepa vrši se polukružno okretanje i istom rutom se vraća nazad. Vremenski limit utrke je 1 sat i 45 minuta. Utrka će imati nadzornu točku gdje će natjecatelji biti evidentirani kako bi se poštivala zadana ruta trčanja.

Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. Vremenski limit utrke je 1 sat i 45 minuta.

Pročitano 266 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase