Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58
Ispiši ovu stranicu

DMRO polučio izvrsne rezultate

Ekipa DMRO na Handy pingu u Zagrebu Ekipa DMRO na Handy pingu u Zagrebu Foto: DMRO

Na pojedinačnom stolno teniskom natjecanju, održanom po treći put proteklog vikenda u Zagrebu za osobe s mentalnom retardacijom izvrsne rezultate su polučili i članovi Društva za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar. 

Na državnom natjecanju Miroslav Ivan i Ines Graf su osvojili prvo mjesto u skupini dva, a Davor Azenić  prvo mjesto u skupini pet. Graf i Azenić su predstavljali Republiku Hrvatsku i na međunarodnom natjecanju u kategoriji slabije jakosne skupine i osvojili izvrsna treća mjesta u svojim jakosnim skupinama.

Na natjecanju su sudjelovali natjecatelji petnaestak hrvatskih gradova, te Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke, Mađarske i NR Kine. S obzirom je riječ o osobama s različitim kategorijama invalidnosti podijeljeni su u jakosne skupine, osamnaest natjecateljica u ženskoj konkurenciji podijeljene u dvije jakosne skupine te pedeset i šest natjecatelja u pet jakosnih skupina u muškoj konkurenciji.

Natjecanje je održano u organizaciji Udruge za unapređenje kvalitete življenja S.O.S. i sportskog partnera stolnoteniskog  kluba „Novi Zagreb“, u okviru Hendi-ping lige.

Pročitano 1692 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI