Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 59
Ispiši ovu stranicu

Vuteks Sloga namučila Osijek

Susret u Vukovaru privukao velik broj gledatelja Susret u Vukovaru privukao velik broj gledatelja HRV

Zaljubljenici u nogomet u gradu na Dunavu su danas mogli uživati u gostovanju prvoligaša Osijeka koji je susret 1/16 finala Kupa RH igrao protiv Vuteks Sloge, člana Međužupanijske regionalne lige.

Namučili su domaćini renomirane goste – nakon prvog poluvremena mreže su mirovale, a u prvoj minuti nastavka Tomislav Šorša dovodi Osječane u vodstvo. Isti igrač povisuje na 2:0 u 65. minuti, da bi konačnih 3:0 postavio Matej Jonjić deset minuta kasnije.

Izjave

Tomislav Rukavina (Osijek) – Moram zahvaliti protivnicima koji su pokazali fer i korektnu igru te nisu išli na grubosti. Bilo je teško po ovakvom terenu pokazati našu kvalitetu, no nakon pogotka početkom drugog dijela, igrači su otpustili kočnicu i odigrali puno bolje.

Željko Mažar (Vuteks Sloga) – Postavili smo se čvrsto u obrani i igrali na kontre, ali moramo priznati da nam je u tome pomogao i teren po kojem je Osječanima bilo teško razviti igru. Zaslužena pobjeda, ali smatram kako smo ovom utakmicom podignuli samopouzdanje uoči nastavka ligaškog natjecanja u koje nismo krenuli najbolje.

Pročitano 2245 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI