Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 59
Ispiši ovu stranicu

Futsal Dinamo za Vukovar

Prihod darovan udruzi sv. Vinka Paulskog Prihod darovan udruzi sv. Vinka Paulskog Futsal Dinamo

Malonogometni klub Futsal Dinamo i momčad Nordic Stars odigrali su pred 3 tisuće gledatelja u KC Dražen Petrović humanitarnu utakmicu s koje je sav prihod darovan udruzi Sv. Vinka Paulskog iz Vukovara koja pomaže sugrađanima slabijeg imovinskog statusa i obiteljima s više djece.

Momčad Nordic Stars je bila sastavljena od zvijezda nordijskog i europskog futsala, a goste je s klupe vodio naš proslavljeni trener i bivši izbornik hrvatske reprezentacije, Mićo Martić, koji je trenutačno izbornik finske reprezentacije. U zanimljivom susretu Nordic Stars je slavio 6-4.

"Odlučili smo organizirati ovogodišnju humanitarnu utakmicu za Vukovar, grad heroj koji na nesreću i dalje trpi posljedice ratnih razaranja. Što se tiče same utakmice, riječ je o iznimnoj momčadi sastavljenoj od brojnih reprezentativaca koje s klupe vodi naš proslavljeni trener Mićo Martić," izjavio je napadač Futsal Dinama Tomo Šokota.

U predigri utakmice sastale su se najmlađe selekcije Futsal Dinama i momčadi vukovarskih klubova Radničkog i Vukovara 1991.

(hina)

Pročitano 2268 puta
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI