Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 59
Ispiši ovu stranicu

Sandri Paović nagrada u Dubaiju

Pred Sandrom novi izazovi Pred Sandrom novi izazovi arhiva

Nakon što je u Dubaiju primila nagradu "Star Awards" za najbolju svjetsku stolnotenisačicu s invaliditetom u protekloj godini, hrvatska paraolimpijka Sanda Paović se vratila u Hrvatsku.

"Presretna sam ovim za mene najznačajnijim priznanjem. Sve se događalo u sjajnoj atmosferi i kada vam vaša krovna organizacija uruči priznanje za ponajboljeg sportaša što više treba reći. U listopadu me očekuje Europsko prvenstvo u Danskoj, a potom za više od godinu dana i moje prve paraolimpijske igre u Riju," - izjavila je Sandra Paović na svečanom dočeku u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb.

Paović je u srijedu u Dubaiju na svečanosti na vrhu poznate zgrade Burj Khalifa primila nagradu Međunarodne stolnoteniske federacije "Star Awards". Sandri je nagrada pripala nakon sjajne prošle godine u kojoj je osvojila zlatno odličje na Svjetskom prvenstvu u Pekingu. "Naravno da mi se život u protekle dvije i pol godine u mnogome promijenio od kada sam se aktivirala u paraolimpijskom stolnom tenisu. Samo da me zdravlje posluži i vjerujem da će ovakvih i sličnih priznanja za mene i hrvatski sport biti još," izjavila je presretna Sandra Paović, članica kluba osoba s invaliditetom Uriho iz Zagreba.

(hina)

Pročitano 2391 puta
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI