Ispiši ovu stranicu

Vukovarski sokol: Sedam medalja u kickboxingu i grapplingu no gi

Protekle subote, 12.03.2016. održano je 7. otvoreno prvenstvo Brčko Distrikta u karateu i borilačkim sportovima u organizaciji KBS Lokomotiva i Shotokan Karate Do na kojem je sudjelovalo preko 400 boraca iz 43 kluba i 6 država. Klub Vukovarski sokol nastupio je na natjecanju sa sedam boraca predvođenih trenerom Josipom Crnjcem.

Osvojili su sedam medalja u kickboxingu i grapplingu no gi, te klupski pehar za osvojeno ekipno drugo mjesto u kickboxingu kao i trofej za najboljeg fair play borca.

Medalje su osvojili u kickboxingu svaki u svojoj kategoriji Mihael Pavliči- zlato, Bruno Pandžić - zlato i Andrija Dinješ - srebro. U grapplingu no gi medalje su osvojili Dominik Martić - zlato, Denis Matijašević - srebro, David Binder - zlato i Luka Pintarić - srebro.

Također najboljom borbom proglašena je borba Brune Pandžića i borca iz Kotor Varoša Slobodana Vukadinovića te je kao najbolji borac i fairplay borac proglašen Bruno Pandžić iz Vukovarskog sokola. Naporni svakodnevni treninzi opet su urodili plodom – rekao je trener Josip Crnjac te dodao kako je iznimno zadovoljan postignutim uspjehom svojih boraca pogotovo ako se uzme u obzir da su to sve relativno neiskusni borci koji svojim radom i zalaganjem postižu iznimne rezultate na natjecanjima i koristim priliku da im još jednom čestitam na postignutom uspjehu i vrlo sam ponosan na njihove rezultate. Nove pobjede su pred nama – zaključio je Crnjac.

Pročitano 906 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV