Ispiši ovu stranicu

Vukovarke na najbolji način otvorile novu gimnastičku natjecateljsku sezonu

U Valpovu je 2. travnja 2016. održano natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici, 1. kolo 54. KUP-a Slavonije i Baranje. Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u sve tri kategorije, kako u pojedinačnoj, tako i u ekipnoj konkurenciji. Prva je to bila prigoda, u ovoj kalendarskoj godini, za natjecateljice D programa da pokažu kako su se pripremile za natjecateljsku sezonu. Napredak je bio vidljiv u svim kategorijama, a posebno u seniorskoj kategoriji koja je pojačana i brojem natjecateljica i brojem usvojenih i prikazanih elemenata u vježbama. Posebno treba istaknuti i natjecateljice koje su prvi puta izašle na natjecanje, ali kvalitetom prikazanih vježbi nisu zaostajale, naprotiv, uspješno su se priključile već iskusnim klupskim prijateljicama i zajedno ostvarile izvrsne rezultate. Ekipe je vodio trener Đorđe Stojšić, a sutkinje za vukovarski klub su bile Tea, Martina i Bosiljka Stojšić. Ostvareni rezultati po kategorijama:

Kadetkinje: ekipno 1. mjesto, pojedinačno 1.Valentina Mrkonja, 2.Melani Grganić, 3.Maja Kell, 5.Sara Horvacki Zivalov,

Juniorke: ekipno 1. mjesto, pojedinačno 1. Lana Keser, 3.Dijana Andrašević, 5.Tajana Jelenić, 6.Ema Rendulić, 10.Lucija Radoš, 12.Aurora Ristović.

Seniorke: ekipno 1. mjesto, pojedinačno 1.Jelena Jakšić, 4.MarijaBožić, 5.Magdalena Mikulić, 9.Melani Cetina, 11.Andrijana Božić i 15.Dora Čikanović.

Pročitano 960 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Portal HRV